תהליך של אימון אישי העונה גם לשם אימון עסקי, נועד לענות על צרכים של מנהלים ובעלי עסקים ולאפשר להם פתח להתחדשות וצמיחה. פרויקט אימון למנהלים מתחיל בהגדרת מטרות, זיהוי המצב הנוכחי וקביעת מדדי הצלחה ברורים.
תוכניות המנהלים שלנו בונות לך תוכנית צמיחה ופיתוח אישי.
במסגרת אימון אישי וכל אימון עסקי ניצור תהליך של תקשורת, אמון ודפוסי עבודה, נקבע מטרות ונעבוד עם מדדים ברורים כמנהל או כבעל עסק גם אם אתה
יודע מה אתה מתכוון לממש, וגם אם יש לך דרך לממש זאת, אינך תמיד בטוח שזו הדרך הטובה ביותר ולפעמים אתה טועה ומשלם על כך מחיר יקר. אתה רוצה מישהו שיסתכל יחד אתך, מישהו שיבחן את המצב מנקודת מבט אחרת.
אבל אינך יודע על מי לסמוך. כאן אנו נכנסים לתמונה! פרויקט אימון עסקי מתפרס בד"כ על פני כ 6 - 3 חודשים וכולל פגישות אימון עסקי קבועות (בנות שעה וחצי, אחת לשבוע), ומשימות עבודה של תהליך אימון אישי בין פגישה לפגישה.שמתפקידם למדוד את אפקטיבית האימון, לוודא הפקת תוצאות וערך במהלך הדרך.
במסגרת האימון אנו מקפידים:
• לשמור על פרטיות וסודיות מוחלטת של כל מה שנאמר והועלה • לא להתערב בניהול ובהחלטות הניהוליות – המתאמן הוא המחליט והוא המבצע • לפעול עם המתאמן מתוך מחויבות מלאה למימוש כוונותיו •להגיד את האמת
גם אם היא כואבת, אך הכרחית למען ההתקדמות • לוודא שהמתאמן מקיים את הבטחותיו • לא לתת עצות ופתרונות, אלא לאמן את המתאמן להמציא אותם לעצמו • לוודא שהמתאמן מפיק ערך ותוצאות מהאימון • בתהליך נכון אנו גורמים למתאמן לחוש בטחון ולהגיע להצלחה.
תוכניות מותאמות אישית לארגון ולמנהליו הבכירים, להשגת יעדים ומטרות, המביאים לצמיחה אישית ועסקית לאורך זמן. בנוסף תוכניות ייחודיות לעוסקים בתחומי ניהול המכירות בארגון.
אנו עוסקים בשינוי צורת חשיבה. מאתרים יחד את הגורמים המביאים ארגון לתחילתו של שינוי וצמיחה. השינוי יביא וייתן תועלות ממשיות לעובדים, למנהלים ולהנהלה. אנו משתמשים "בחשיבה תוצאתית"
ייעוץ, תמיכה וליווי תהליך לבניית אסטרטגיה עסקית מנצחת עבור הנהלות ומנכ"לים המבקשים לעבור תהליכי שינוי וצמיחה. מסייעים לעצב היטב את עתידם הצופן הצלחות הממתינות למימוש.."
"בהסתכלות לאחור , הייתי בטוח שאין לי מה ללמוד. חשבתי שמה שאני יודע זה מספיק, חשבתי שאין יותר טוב, אבל ככל שהתקדמנו הבנתי יותר ויותר את הצורך והתוצאות העסקיות לא אחרו לבוא.."